Kurser & föredrag

Matlagningskurser

Kursen har ett genomgående tema ”Ayur-Veda”. Ni kommer att lära er grunderna i ayur-veda. All mat lagas med ayur-veda som inspiration, både huvudrätter och efterrätter, vi kanske bakar. Ni kommer att få prova flera olika huskurer & små tips.

Ni kommer att få med er mycket information, recept, många tankeställare om vad vi äter, hur vi äter, hur vi tänker om mat, vad vi dricker till maten och mellan måltiderna och mycket, mycket mera. Vi kan lägga upp kursen som en kvällskurs, eller som en helgkurs.

Kursen har varit mycket uppskattad.

Föreläsningar

Ayur-Veda

Grunderna i ayur-veda, var den kommer ifrån. Hur man kan ha hjälp av den i livets alla skeden och situationer. Hur den kan hjälpa oss att hålla oss i balans så att vi kan ta vara på livet fullt ut på arbetsplatsen, i familjen, med barnen, på resan, med kärleken, ekonomin o.s.v.

En föreläsning som har många aha-upplevelser och även skratt.

Många känner igen sej och förstår plötsligt VARFÖR det blir och är som det är och att inget är rätt eller fel. Vi är bara olika, och behöver olika saker för att må bra.

Pilgrimsvandring

Om min vandring på Santiago de Compostela, jag visar bilder och berättar om vandringen. Delger mina erfarenheter från vandringen och saker runtomkring som kan hjälpa den som vill vandra leden.
En helt fantasisk upplevelse som öppnade nya vägar i mitt liv.