Om mig

Ingela-&-LiseLott-2Hej!

Jag heter Ingela Robertsson och håller till utanför Svenljunga och i Falkenberg. När efterfrågan finns kommer jag även till andra ställen.

Ända sedan mitten av 80-talet har jag hållit på med andligt sökande. Jag har gått en hel del kurser inom området, meditationskurser, healingkurser, medialutveckling o.s.v. Men jag kände hela tiden att något saknades, jag fick inte helheten. Med Ayur-Veda föll många bitar på plats. Ayur-Veda lärde mej att lyssna ännu mer på min kropp och på olika kroppssignaler. Plötsligt rättades obalanser till som jag hade haft i 25-30 år, jag mådde bättre och bättre.

IngelaRobertsson02212011080De olika verktyg som ayur-veda gett mej hjälper mej hela tiden att må bättre och hitta nya vägar för mej att gå mot än mer välbefinnande och balans. Eftersom ayur-veda har ett helhetstänkande där både kropp och själ finns med ingår även att vi skall leva i samklang med naturen. Den finns där för oss alla och är en sådan underbar källa till hälsa.
Naturen har enorm läkande kraft som vi måste vara rädda om.

1984 studerade jag på vårdskolan, för inom mej har det alltid funnits en vilja att hjälpa andra människor. Men kände att det var inte rätt väg för mej att hjälpa på. Det fanns ingen plats för HELA människan inom vården. Men jag fick min basmedicin utbildning.

Är utbildad till Ayur-Vedisk hälsorådgivare på Ayurvedaskolan i Markaryd och även till kursledare för steg 1.
Här är några behandlingar jag är utbildad i.
Abhyanga
Garshan
Shirodara
Cellulit

Jag håller även ayur-vediska matlagningskurser & föredrag.

Lourdes

Våren 2010 var jag på resande fot i 6 veckor. Då jag besökte Lourdes i Frankrike, fortsatte till franska Saint Jean Pied de Port där jag började min pilgrimsvandring mot Santiago därifrån vidare ut till Fisterra/Finisterre (El Camino de Santiago) Det var en stor upplevelse. Den största utmaningen jag har givit mej själv. Vilken utmaning/upplevelse, jag säger bara wow !

IngelaRobertsson02142011031

Februari 2011 åkte jag till Indien för att få uppleva Ayur-Veda på dess rätta plats. På Raja Healthy Acres i Kerala tillbringade jag 2 veckor med välgörande behandlingar. Två behandlingar per dag, en större på förmiddagen och en något mindre på eftermiddagen. Varje dag fick vi underbar ayur-veda mat, frukt och frukt juice, ”mums”. Och så fick vi något mindre underbar medicindrinkar ”skratt”.

IngelaRobertsson02202011072

Hann även med några dagar uppe i bergen, där fanns fantastiska teodlingar och kryddodlingar mm. Behöver jag säga att det var en underbar resa?